Ea e cea mai HOT ”vulpiță”

Bomba sexy Cindy Prado a încins imaginaţia admiratorilor pe Instagram cu apariţiile sale fierbinţi.

Frumusețea de origine cubaneză nu a fost niciodată timidă şi şi-a arătat fără inhibiţii formele apetisante. În prezent, blondina este urmărită de 845 de mii de urmăritori pe reţelele de socializare.

Cindy Prado este un model cunoscut pentru apariţiile sale în reviste faimoase, dar şi pentru colaborarea cu diferite brand-uri cunoscute. Mai mult decât atât, a câştigat titlul „Cea mai sexy femeie” în oraşul său natal.

Sexy blondina a început încă de la vârsta de 15 ani să apară în diferite reviste şi reclame, iar acum se bucură de un succes răsunător în cariera sa de model.

Modelul francez de lenjerie intimă a cărei frumusețe a adunat pe Instagram 495.000 de urmăritori, s-a născut în Franța pe 9 aprilie 1996.

Înainte de a deveni faimoasă tânăra avea o viaţă obişnuită. Prima ei postare pe Instagram a fost pe 27 ianuarie 2014 și a fost o fotografie modestă cu poza ei.

Tânăra de numai 23 de ani este faimoasă pentru formele sale apetisante şi pentru faptul că a ajuns să fie un model pentru mii de domnişoare care îşi doresc să aibă un corp de invidiat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *