A fost descoperită Arca lui Noe! Cine o ținea ascunsă și de ce nu s-a vrut să se afle adevărul

O descoperire șocantă a uimit pe toată lumea! Se pare că cercetătorii au aflat unde era ascunsă Arca lui Noe și mai ales motivul pentru care a fost ținută secret!

A fost descoperită Arca lui Noe! Cine o ținea ascunsă

În 1959 căpitanul turc Llhan Durupinar a descoperit o formă neobișnuită în timp ce examina câteva fotografii realizate de sus ale țării sale. Această formă era mai mare decât un teren de fotbal și stătea în mijlocul unui teren stâncos la o altitudine de 1.920 de metri, în apropierea graniței Turciei cu Iranul.

Durupinar era familiar cu ceea ce se prcizează în Biblie despre Arcă și știa și că ea este asociată în Turcia cu Muntele Ararat, dar nu a dorit oricum să tragă o concluzie. Regiunea era foarte izolată, totuși era locuită de oameni care se organizau în mici sate. Nimeni nu mai vorbise până atunci de acest obiect ciudat, așa că el a trimis imaginile unui celebru expert în fotografia aeriană, Dr. Brandenburger, de la Universitatea din Ohio, SUA.

”Nu am niciun dubiu că acest obiect este un vas. În toată cariera mea nu am mai văzut un astfel de obiect pe o asemenea poză”, i-a spus expertul.

A fost decoperită Arca lui Noe! Cine o ținea ascunsă și de ce nu s-a vrut să se afle adevărul

În 1960 imaginea de mai sus a fost publicată în revista LIFE cu titlul: ”ARCA LUI NOE?”. În același an a fost organizată o expediție americană, un grup de oameni au mers la fața locului pentru două zile. Au săpat, dar nu au găsit nimic de interes.

A fost decoperită Arca lui Noe! Cine o ținea ascunsă și de ce nu s-a vrut să se afle adevărul

Au început cercetările în acest sens

În 1977, Ron Wyatt  a vizitat locul și a realizat acolo cercetări timp de mai mulți ani. El a măsurat forma ciudată din pământ și a aflat că rezultatele corespundeau cu cele prezentate în Biblie. Totuși, dacă există rămășițele unui vas acolo, ele erau îngropate în nămol. Dacă acestea mai existau, lemnul ar fi fost pietrificat. Dar nu a găsit așa ceva, tocmai de aceea expediția lui a fost pe jumătate un eșec.

Mai mult, el împreună cu o echipă de geologi, au folosit un radar. În cele din urmă a reieșit că în pământ exista cu adevărat o anumită structură, iar Wyatt a declarat că structura era realizată de un om, nu de natură.

A fost decoperită Arca lui Noe! Cine o ținea ascunsă și de ce nu s-a vrut să se afle adevărul

Ron Wyatt a realizat și o mică săpătură foarte adâncă pentru a lua mostre de pământ, iar de acolo a scos câteva obiecte extrem, de interesante. Cel mai important obiect a fost o bucată de pământ pietrificată care este de fapt realiztă din trei bucăți diferite ce par a fi fost lipite cu un fel de lipici organic, aceeași tehnologie care se golosește și în prezent pe aceleași materiale în cadrul procesului laminării. Acest lucru sugerează că în lumea antică exista o tehnologie mult mai avansată decât credeam noi.

A fost decoperită Arca lui Noe! Cine o ținea ascunsă și de ce nu s-a vrut să se afle adevărul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *