A murit tatal Madalinei Manole

Inca o tragedie s-a abatut in familia Madalinei Manole. Tatal indragistei artiste a pierdut in aceasta seara lupta cu viata. Fiul acestuia, Marian, a facut anuntul trist.

Ioan Manole, tatal Madalinei Manole a fost diagnosticat cu coronavirus si a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Ploiesti. Potrivit click.ro, tatal regretatei artiste a pierdut lupta cu viata in urma cu putin timp.

Marian Manole a anuntat ieri ca sansele ca tatal sau, Ioan Manole, sa supravietuiasca sunt reduse. Fratele regretatei Madalina Monole a declarat ca este foarte ingrijorat si spera ca parintele sau sa depaseasca acest moment dificil.

“Eu am rugat in fiecare zi doctorii de acolo sa il treaca pe plasma, sa incerce un tratament, dar mi s-a spus ca tratamentul cu plasma nu e avizat. E doar in teste si se acorda pacientilor foarte gravi. I-am rugat sa il testeze si cu plasma ca poate raspunde pozitiv. Daca vestile sunt la fel de proaste, nu stiu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Astept dintr-o ora in alta, dintr-o zi in alta, sa imi dea vestea”, a declarat, marti, Marian Manole.

Comments (0)
Add Comment