Noi detalii despre moartea Anei Oros. Ce au văzut martorii la Lacul Morii: ”Era înconjurată de vreo 20 de câini”

Ana Oros a murit în urmă cu o zi, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini de lângă la Lacul Morii, acolo unde a mers să alerge. Acum au apărut noi detalii despre tragedie dezvăluite de martorii din zonă, care nu au putut să intervină. Mai mult, s-a aflat și ce s-a întâmplat în urmă cu un an, când tragedia era cât pe ce să se repete.

Lacul Morii a devenit un loc al groazei, după ce Ana Oros și-a pierdut viața, fiind omorâtă de o haită de câini. Oamenii care se aflau în acel loc au dezvăluit ce au văzut după atacul câinilor, iar mărturisirile sunt tulburătoare. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost înconjurată de nu mai puțin de 20 de câini, din ghearele cărora nu a mai putut să scape cu viață.

Noi detalii despre moartea Anei Oroș

România se află pe primele locuri ale zonelor cu cei mai mulți maidanezi, care le pun viața în pericol oamenilor. Aceștia au sfâșiat-o pe Ana Oros în urmă cu o zi, iar un băiețel și o adevărată comunitate au rămas în suferință, după această pierdere imensă.

Dacă în urmă cu un an, femeia a fost găsită de doi bicicliști și salvată, de această dată oamenii care au trecut prin zonă au găsit-o decedată. Un martor a mărturisit pentru Observator că a fost văzută înconjurată de 20 de câini și fără suflare.

”Un băiat care alerga pe bicicletă în faţa casei noastre a început să ţipe la părinţii mei: O femeie este atacată, o femeie este atacată! Era înconjurată de vreo 20 de câini. Era decedată”, a spus un martor.

Doar un câine din cei 20 a fost prins

După tragedie, criminaliștii și persoane de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor au mers la Lacul Morii și au început o adevărată vânătoare a câinilor. Din păcate, după ce au acționat cu puști tranchilizante, au reușit să prindă un singur câine din cei 20.

Anul trecut, în luna aprilie, Ana Oros era să moară în același loc, tot sfâșiată de câini. Atunci, oamenii din zonă spuneau că haita de câini care a atacat-o era formată din animalele locuitorilor de acolo.

Comments (0)
Add Comment