Arafat a luat măsuri după ce a fost amenințat cu moartea. DIICOT a deschis o anchetă

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe rețelele de socializare.

Ulterior, secretarul de stat a mers la sediul DIICOT pentru a depune plângere împotriva celor care i-au trimis mesaje amenințătoare.

Arafat a luat măsuri după ce a fost amenințat cu moartea. DIICOT a deschis o anchetă

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a fost amenințat cu moartea în urmă cu două zile de către două persoane pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa: Animatia 3D Urecheatu’ este o animatie de umor, parodie si incercam sa fim de la o zi la alta cat mai buni –> Intra si vezi

Deși nu a dat mare importanță acestui gest, șeful DSU a decis să meargă joi la sediul DIICOT, pentru a depune plângere împotriva celor care i-au trimis mesaje amenințătoare pe rețelele de socializare.

Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a declarat Arafat,după ce a ieșit din sediul DIICOT.

Arafat le-a declarat anchetatorilor că nu cunoaște persoanele respective și nu a are nicio legătură cu ele.

Secretatul de stat a menționat că a mai fost amenințat cu moartea în decursul anilor, dar acestea au părut destul de serioase motiv pentru care a decis să acționeze la poliție.

De ce nu s-au marit alocatiile –> Vezi explicatia

Anchetatorii au demarat o anchetă, după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un bărbat din Alba Iulia care este de părere că noul coronavirus nu există.

Șeful DSU amenințat cu moarte pe Facebook

Un bărbat din Alba Iulia a declarat într-o postare pe Facebook, care ulterior a fost ștearsă, că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad.

Acesta precizează că a primit dreptul de al ucide pe șeful DSU în numele țării, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *