Asa aratau Petre Roman si Silvia Chifiriuc in momentul in care au decis sa se casatoreasca! Ea are 47 de ani acum, iar el 73 si au facut un anunt la care putini se asteptau

Petre Roman a divorțat de Mărioara Roman după 34 de ani de căsătorie și și-a găsit fericirea în brațele Silviei Chifiriuc. Cei doi sunt împreună de cel puțin 11 ani și au împreună un băiat. Marea artistă a vorbit despre relația cu soțul său și care este secretul unei căsnicii fericite.

Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…”

Petre Roman, în vârstă de 74 de ani și-a găsit sufletul pereche. Silvia Chifiriuc cu 25 de ani mai tânără decât fostul politician a ales să-i fie parteneră pentru tot restul vieții. Fostul premier al României și artista Silvia formează un cuplu de mai bine de 11 ani. Cei doi și-au unit destinele în 2009, și înainte de a se căsători cu Petre Roman, cântăreața a avut o relație cu un italian mai în vârstă, Giuseppe Madia. De asemenea, Petre Roman a fost căsătorit cu Mărioara Roman, cu care are o fiică, Oana Roman.

Recent, Silvia a declarat pentru Antena Stars cum s-au cunoscut cei doi și care este secretul relației lor. „Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură”, a mărturisit soția lui Petre Român.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au un băiat

La scurt timp după ce s-au căsătorit, Silvia l-a adus pe lume pe primul băiat al lui Petre RomanCe a crescut fiul lui Petre Roman și-al Silviei Chifiric! Cum se înțelege Petru cu sora sa, Oana Roman, Petrus. În prezent, băiatul de 11 ani are o relație specială cu părinții săi, aceștia fiind foarte mândri de el. Petrus este în clasa a V-a la Școala Franceză.

Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, spunea Petre Roman în urmă cu ceva timp. În urmă cu trei ani, Petrus a defilat pe un podium de modă, împreună cu mama sa, care a declarat că își dorește și o fetiță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *