Când vom renunța la purtatul măștii! Florin Cîțu a făcut anunțul așteptat de toți românii

Florin Cîțu a vorbit despre când vom putea să renunțăm la purtatul măștii de protecție. Premierul României consideră că în toamnă este momentul!

Când vom renunța la purtatul măștii

Florin Cîțu, premierul României, a postat un mesaj pe contul lui de Facebook în care a făcut lămuriri în legătură cu purtatul măștii de protecție. Conform declarațiilor acestuia, în toamnă am putea renunţa la masca de protecție.

Deși este un subiect destul de controversat în rândul populației, Florin Cîțu nu s-a sfiit și a spus care sunt condițiile în care am putea renunța la măști! Acesta a afirmat că două milioane de oameni vor fi vaccinaţi anti-COVID, până la sfârşitul lunii martie. Acest număr reprezintă 10% din întreaga populaţie a țării.

De asemenea, Florin Cîțu a tras încă o dată  cu privire la importanța vaccinării. Campania de imunizare aduce, totodată, cu ea, renunțarea la masca de protecție. Premierul României a declarat că în acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinaţi cu prima doză.

”Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie. Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, a afirmat Florin Cîţu într-o postare pe Facebook.

Ce spune Florin Cîțu despre un lockdown total

Florin Cîțu a subliniat importanța  impuse de lege, dar și beneficiile ei. Dacă toți oamenii se protejează, situația din spitale va fi sub control.

Pentru a stopa creșterea numărului de infectări, este nevoie ca oamenii să fie responsabili și conștiincioși, deoarece doar un efort comun poate face diferența, pentru a reveni la normalitate.

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 1.888.032, conform datelor anunţate de Comitetul de coordonare a vaccinării.Cât despre o carantinare totală a țării, premierul Florin Cîțu a dat asigurări că România nu va ajunge în lockdown. Florin Cîțu a mărturisit că obiectivul central este ca prin vaccinare să se reducă numărul de infectări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *