Care era cea mai mare dorință a Corneliei Catanga! A regretat decizia fiului ei

Corneliei Catanga a murit în această dimineață la vârsta de 63 de ani! Artista avea o singură dorință pe care nu a apucat să și-o vadă îndeplinită. 

Care era cea mai mare dorință a Corneliei Catanga

Regretata cântăreață de muzică lăutărească are un băiat pe care își dorea extrem de tare să-l vadă la casa lui. Alexandru, fiul său și al lui Aurel Pădureanu, a fost într-o relație serioasă cu o tânără din America, iar planurile pentru a-și forma o familie erau pe cale de a se îndeplini, însă ceva a intervenit.

Fiul Corneliei Catangă se afla în curs de pregătiri de nuntă după ce și-a găsit aleasa în America, însă acesta își dorea foarte mult să aibă o familie acolo, unde se afirmase și pe plan profesional. Cântăreața de muzică lăutărească nu-și încăpea în piele de fericire știindu-și băiatul în vârstă de 23 de ani realizat și iubit în sânul unei familii frumoase.

”Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America. Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume la „Blue Note”, invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval. Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi. Sunt în ţară de la Crăciun, am petrecut sărbătorile aici, dar mor de dorul iubitei mele!”, declara în urmă cu ceva timp Alexandru Pădureanu.

Din păcate, dorința Corneliei Catanga nu a fost îndeplinită nici până astăzu, căci fiul ei Alexandru nu mai este într-o relația cu iubita lui. Artista a declarat la începutul acestui an că fiul său Alexandru s-a despărțit de fata care avea să-i fie alături toată viața. Aceasta își dorea extrem de tare să rămână în America, iar Alexandru se pare că își schimbase planurile. În aceste condiții, despărțirea dintre cei doi tineri a fost iminentă

“Alexandru nu mai este împreună cu fata cu care era de un an și opt luni, și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, a spus Cornelia Catanga.

Drama prin care a trecut Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a avut o viață sentimentală zbuciumată! Povestea de iubire dingtre ea și Aurel Pădureanu a fost la un pas să se termine atunci când, după 33 de ani de relație și șase ani de căsănătorie împreună, cei doi au vrut să divorțeze.

Artista a dezvăluit că nu se mai înțelege cu acesta, iar în toamna anului 2020 luase decizia de a se separa de cel care i-a fost alături atâta timp. După o tentativă de împăcare, Cornelia Catanga dezvăluise că s-a răzgândit, fiind supărată pe Aurel Pădurenau că nu i-a adus niciun cadou de sărbători.

“A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, mărturisea Cornelia Catanga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *