Cat castiga pe saptamana vedetele de la „Survivor“. Cei mai bine platiti “Faimosi’

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului “Survivor – Romania” a inceput la Kanal D, iar membrii echipei faimosilor sunt nume cunoscute din showbiz-ul romanesc si nu numai. Iata cine sunt concurentii din echipa “Faimosilor”care au primit cele mai mari „onorarii”?

Revenind iar pe ecrane, competitia “Survivor – Romania” are loc tot in Republica Dominicana.

Survivor Romania 2021. Cine este campion la bani

Iata ca in topul listei se afla Jador, pe numele sau real Remus Ionut Dumitrache (25 de ani), scrie click. Solistul s-a facut cunoscut la “Puterea dragostei”, a avut propriul reality-show la Antena Stars si a fost invitat la mai multe emisiuni de televiziune. Potrivit sursei citate mai sus, acesta si-a negociat la sange contractul si a obtinut 4.500 de euro pe saptamana de stat in Republica Dominicana.

“Mi-am dorit sa intru in competitia «Survivor Romania» pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta”, a declarat Jador.

Tot din tabara faimosilor, una dintre cele mai platite vedete feminine este Alexandra Stan (31 de ani). Artista si-a negociat si ea contractul si ar fi obtinut 2.500 de euro pe saptamana. La vedetele masculine, pe urmatoarele locuri se afla Catalin Morosanu (36 de ani), Costi Ionita (43 de ani) si Culita Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume intre 1.500 si 3.000 de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *