Consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova prinsă în pat de soț cu un pesedist

În plină campanie electorală, Luciana Ionescu Avram, consilieră PNL Craiova, a fost prinsă de soț în timp ce îl înșela cu un membru PSD. Mărturisirea a fost făcută chiar de bărbatul încornorat, care este hotărât să divorțeze, scrie PlayTech.

CE SUSȚINE PLAYTECH:

Luciana Madalina Avram Ionescu, consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea. Tânăra are 31 de ani, a lucrat ca reporter și prezentator TV la o televiziune locală, apoi ca și consilier juridic în cadrul unei firme de construcții.

Și-a început cariera politică în 2016, la USR, iar de anul acesta figurează pe listele PNL. Ea este căsătorită din 2017 cu un bărbat mai în vârstă decât ea, cu care are și un copil. Potrivit martorilor, Luciana Avram Ionescu ar fi fost prinsă de soț în urmă cu câteva săptămâni, pe când îl înșela cu un alt bărbat, și el din lumea politică, însă membru al partidului concurent, PSD:

„GABI A IERTAT-O ATUNCI, I-A MAI DAT O ȘANSĂ DE DRAGUL ANILOR PETRECUȚI ÎMPREUNĂ. EA A PROMIS CĂ SE VA FACE FEMEIE DE CASĂ, DAR DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ, SOȚUL A PRINS-O DIN NOU. DE DATA ACEASTA CHIAR LA BIROUL AMANTULUI CU CARE ARE RELAȚII INTIME DE MULT TIMP. CÂND A IEȘIT ERA TOATĂ RĂVĂȘITĂ, CU PĂRUL CIUFULIT ȘI RIMELUL ÎNTINS. GABI A ÎNTREBAT-O DE CE ESTE ÎNCHISĂ CU ACEL BĂRBAT ÎN BIROU, SEARA, CU LUMINA STINSĂ. VOR DIVORȚA, NU MAI ESTE CALE DE ÎNTORS”, A DECLARAT O SURSĂ APROPIATĂ FAMILIEI IONESCU, PENTRU IMPACT.RO.

Soțul încornorat va divorța de soția adulteră

Soțul încornorat trece prin cele mai grele momente din viața lui și nu îi vine să creadă că mama copilului său a fost în stare să îl înșele atâta amar de timp:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *