Decizia luată de judecători în procesul lui Liviu Dragnea

Momente tensionate şi busculadă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde liderul PSD Liviu Dragnea s-a prezentat la termenul de judecată în procesul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Astfel, judecătorii au amânat pentru data de 20 mai procesul lui Liviu Dragnea!

Avocații inculpaților din dosarul DGASPC Teleorman au cerut amânarea, pentru a aștepta decizia Curții Constituționale din 19 aprilie. 

Dragnea a plecat de la ICCJ, fără a face declaraţii, fiind flancat de jandarmi. El a fost huiduit, dar şi aclamat de oamenii veniţi la sediul înstanţei supreme.

Unul dintre apărătorii din dosar, Toni Neacşu, a declarat, luni, la sosirea la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit News.ro, că este puţin probabil ca instanţa de judecată să se pronunţe înainte de soluţia CCR privind completurile de trei judecători. Toni Neacşu a spus că, dacă se dă o soluţie în dosar înainte ca CCR să se pronunţe, decizia Curţii Constituţionale nu va mai putea influenţa în niciun fel decizia instanţei deja definitivă,potrivit stirileprotv.ro

Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *