Ea este regina stretching-ului sexy! Are cel mai apetisant posterior de pe Instagram

Tipa asta are un posterior masiv cu care a sedus cateva milioane de barbati.

Ea este regina stretching-ului sexy! Are cel mai apetisant posterior de pe Instagram. Yaela Heart este o acrobata din Spania care isi castiga existenta pozand sexy si filmandu-se in pozitii de stretching.

Femeia are 29 de ani si un posterior foarte bine lucrat. Merge de 5 ori pe zi la sala ca sa isi antreneze in special muschii fesieri si a ajuns sa arate asa cum se poate vedea in imagini.

Nascuta in Olanda, Yaela s-a mutat in Spania pentru a putea poza mai des in costum de baie datorita temperaturilor mai calde. Peste 2.2 milioane de oameni o urmaresc pe Instagram si ea face o gramada de bani din filmulete sexy pe care le trimite fanilor ei.

Tipa asta are un posterior masiv cu care a sedus cateva milioane de barbati. Daca vrei sa vezi mai mult trebuie sa o platesti.

Ea este regina stretching-ului sexy! Are cel mai apetisant posterior de pe Instagram

Daca vrei sa primesti pe Snapchat filmulete sexy cu momentele ei intimie, trebuie sa platesti un abonament lunar de 60 de dolari. Desi ea se lauda ca nimic din ceea ce face sau posteaza nu este porno, se vede totusi cu ochiul liber ca sunt la limita decentei fotografiile pe care ea le realizeaza.

Bineinteles ca folosindu-se de posteriorul ei masiv danseaza si twerk iar in cele mai multe poze poarta doar colanti foarte mulati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *