Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc”, probleme financiare din cauza pandemiei. A fost taximetrist și ghid, iar acum a rămas fără loc de muncă

Emil Mitrache a fost ani de zile Americanu’ din serialul „La Bloc”, iar în urmă cu mulți ani, acesta avea un succes impresionant cu proiectele tv. Din păcate, în prezent, actorul este grav afectat de pandemie și a rămas fără loc de muncă.

Atunci când nu a mai avut proiecte în televiziune, actorul s-a reprofilat. A fost pe rând taximetrist, agent de vânzări și ghid, iar acum a rămas fără loc de muncă.

„În momentul de față nu merge absolut nimic. În perioada aceasta, nici turismul, nici spectacolele nu merg, nu vedeți ce se întâmplă cu actorii, ba se închide teatrul, ba se deschide, nu se știe nimic, de la o zi la alta. Acum stau acasă, altă soluție nu am!

Taximetrie am mai făcut puțin, dar nu mai merită. Îți trebuie o mașină care să meargă pe gaz, să consume puțin, eu nu am mașina potrivită pentru așa ceva.

Plus că noaptea nu se mai circulă, având în vedere deciziile luate de autorități, deci nici de aici nu mai ies bani.

Pe lângă asta și piața este saturată de mașini. Multe persoane au mașini personale și le folosesc.

Cât am făcut Uber nu am avut clienți care să îmi facă probleme, eu sunt o persoană sociabilă, șarmantă și nu am avut obstacole, dar am mai auzit de la diverși colegi că au avut tot felul de probleme cu persoanele pe care le luau să le ducă la destinația cerută, însă, pe mine, Dumnezeu a reușit să mă ferească de așa ceva!

Nu am făcut noaptea taximetrie, poate și de asta’, a povestit Americanul, din La Bloc’ pentru impact.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *