Familia Sterp, în doliu! „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-au construit o casă nouă, a murit: „Știu cât de mult îl iubeați”

Veste tristă pentru fanii familiei Sterp! Ion, bărbatul ajutat să își construiască o casă nouă, s-a stins din viață.

Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp ce Iancu Sterp, cel mai mic dintre frați. „Ion Șmecherul” era un bărbat foarte iubit de fani, care apărea des în vlog-urile tânărului. Familia Sterp a reușit să îl ajute pe bărbat să își ridice o casă nouă.

În acest proiect au contribuit și fanii, care au pus mână de la mână pentru a îl ajuta pe Ion să își îndeplinească visul.
Ion era apreciat de oamenii din jurul său pentru starea bună de dispoziție pe care o avea mereu și pe care o transmirea la rândul său mai departe. Iancu Sterp a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram, unde a postat și o fotografie din perioada în care lucrau la noua casă.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru 😔”, a scris Iancu Sterp, în descrierea fotografiei.

Internauții sunt șocați de această veste, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Dumnezeu sa îl ierte!”, „Dumnezeu să-l odihneasca in pace”, „Nu pot sa cred”, „Doamne, nu cred…. Dumnezeu sa îl ierte…”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Ce se întâmplă cu casa construită pentru „Ion Șmecherul”? Bărbatul a murit din cauza alcoolului

Vestea a fost confirmată și de Culiță Sterp, care a oferit mai multe detalii despre moartea prietenului lor. Pe pagina sa de Facebook, celebrul artist a dezvăluit că Ion a murit după ce a intrat în comă alcoolică. El a mărturisit că bărbatul a băut foarte mult în ultima perioadă, în ciuda sfaturilor primite din partea celor din jur. Casa construită pentru Ion va rămâne fraților și nepoților săi, a mai anunțat Culiță Sterp.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *