Ia in masina o tipa

Un sofer de tir, care circula pe autostrada Bucuresti – Pitesti ia in masina o tipa, mai mult dezbracata decat imbracata si facuta sa starneasca ganduri necurate chiar si unui calugar.

Drept urmare, mai tot drumul, omul, furat de privelistea din dreapta, scapa tot mai des mana de pe schimbatorul de viteze direct pe picioarele fetei.

Miscarea sa nu a ramas fara efect, mai ales ca tipul nu arata nici rau.
Incinsa de atatea mangaieri, fata ii spune:

– Gata, nu mai pot! Opreste unde poti si hai sa ne-o tragem, ca asa nu mai ajungem intregi acasa.

Nici eu nici tu nu suntem atenti la drum si deja m-ai innebunit!

Bietul om, care nici el nu mai rezista presiunii si intrase deja in Bucuresti si se gandea cu durere ca tipa va pleca si il va lasa cu buza umflata, trage pe dreapta pe una din strazile principale, care la acea ora nu prea era circulata, ia o patura din cabina, o intinde pe jos sub masina, sa aiba mai mult spatiu, apoi o invita pe tipă sa i se alature.

Dupa vreo jumatate de ora, in care tipul muncea de zor sa convinga tanara d virilitatea lui, simte o bataie usoara pe umăr.

Cuprins de simtul datoriei, nu baga in seama.
Bătaia pe umar se repeta. Cand se uita omul, un poliţist.

– Sa traiti, domnule politist! Nu e ceea ce pare, doar ii acordam domnisoarei un curs de prim ajutor…

– Domnule, spune politistul, ce faceti aici e treaba dumneavoastra, dar e de datoria mea sa anunt ca de un sfert de ora vi s-a furat masina iar strada e complet blocata de soferii si pietonii care s-au adunat sa ia lectii de la voi…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *