INTERVIU EXCLUSIV Dragoș Bucur: ”Toți Avem Visuri Pe Care Le Amânăm”

Dragoș Bucur a încheiat anul 2020 într-o notă optimistă, mai ales după ce a derulat cu succes încă un sezon din emisiunea de succes ”Visuri la cheie” (PRO TV), unde, alături de colegii săi, a reușit să ofere un acoperiș deasupra capului familiilor nevoiașe.

Mi-a adus multe. Anul ăsta a fost un an plin, în care am filmat, am scris cu Sofia în continuare pentru proiectul nostru – ”Delta Neagră”, cu care am câștigat și un premiu, am pus pe roate platoul de filmare 2DB alături de Dorian Boguța, am filmat pentru ”Visuri la cheie”și, cel mai important, am petrecut mult timp acasă.

Cum a fost cel mai recent sezon ”Visuri la cheie”, cum se transformă de la an la an acest fenomen care a devenit emisiunea?

Filmările pentru ”Visuri la cheie”au fost destul de anevoioase din cauza noilor reglementări impuse începând cu luna martie, dar eu cred că am reușit să ne ducem cu succes treaba până la capăt și, în cele din urmă, sunt 13 familii care au un al doilea început în viață.

Ce înveți de la oamenii pe care îi întâlnești prin intermediul emisiunii? Ce înveți despre natura umană, ce ai descoperit la tine prin intermediul ”Visuri la cheie”?

Cred că perseverența și încrederea în Dumnezeu și în propriile puteri sunt calitățile pe care le întâlnesc cel mai des la oamenii pe care îi cunosc la ”Visuri la cheie”.

Sunteți o echipă mare, fiecare cu un rol bine determinat. Cum funcționează acest mecanism dintre voi, cum vezi tu experiența alături de colegii tăi?

Această combinație de profesioniști în domenii diferite duce la succesul emisiunii și mă bucur de întâlnirile pe care le-am avut. Ne respectăm unul altuia zona de expertiză și încercăm să ne ajutăm acolo unde ne intersectăm atribuțiile. S-au legat prietenii care probabil vor supraviețui după ce această emisiune va ajunge la punctul final.

Ce n-ai putut să înfăptuiești anul trecut?

Toți avem visuri pe care le amânăm, am și eu câteva pe care le-am lăsat pentru 2021 (râde).

Cum s-a văzut și se vede această perioadă complicată pe care o traversăm prin ochii copiilor voștri – Sofia, Roxana India și Kadri? Ce au întrebat, ce le-ai explicat?

Sofia este suficient de matură încât să înțeleagă mare parte din ce se întâmplă și ei nu a fost nevoie să îi explicam nimic, doar să discutăm despre lumea în care trăim. Kadri și Roxana  trăiesc încă în bula lor creată de Dana și de mine și deocamdată așa vreau să rămână. Îmi doresc să crească cu încredere în ei și în oameni, să socializeze cât mai aproape de ceea ce noi considerăm că este normal, să alerge prin pădure și să se joace cu alți copii.

Cum arată o zi de-ale tale când ai filmări și cum e una în care ești cu familia acasă?

Zilele în care filmez se supun unui program stabilit, drumul cu autorulota până la locație, discuții, brainstorming, filmări, pauza de masă, iar filmări etc. Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor.

Dacă tragi linie, anul trecut ai câștigat… și ai pierdut…

Am câștigat, în primul rând, timp pentru mine și familia mea și asta înseamnă foarte mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *