Klaus Iohannis a transmis că atitudinea românilor legată de vaccinare s-a schimbat în bine

Klaus Iohannis, președintele României, a vizitat, marți, centrul de vaccinare de la Romexpo. Șeful statului a transmis că în ultima perioadă atitudinea românilor legată de vaccinare s-a schimbat în bine și tot mai mulți vor să se vaccineze. „Am vizitat cel mai mare centru de vaccinare care este amenajat aici la Romexpo, o realizare notabilă, îi felicit pe cei care s-au implicat pentru a realiza acest centru”, a declarat Iohannis, la finalul vizitei.

El a mai spus că este „foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze”. ADVERTISING „Este o schimbare pe care o salut în mod explicit, o schimbare de atitudine și în săptămânile și lunile următoare cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia de serviciul de vaccinare.

Este nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor impuse, ne dorim cu toții să ne întoarcem cât se poate de repede la o viață normală”, a declarat Klaus Iohannis, marți, la Romexpo. Șeful statului a vizitat centrele de vaccinare de la Romexpo, amenajate în Pavilionul C2. Președintele a mai fost în vizită la acest centru, la începutul lunii decembrie. „Am vizitat chiar acum un centru de vaccinare. Pentru a permite vaccinarea unui număr foarte mare de persoane, câteva milioane în doar câteva luni, intenția este de a deschide câteva astfel de centre”, spunea la momentul respectiv președintele.

La Complexul Expoziţional Romexpo sunt 12 centre cu 64 puncte de vaccinare. Conform Prefecturii Capitalei, în mare parte, centrele de vaccinare sunt deja operaţionalizate – 14 centre de vaccinare cu 73 de puncte de vaccinare – iar celelalte sunt în fază avansată de amenajare, urmând a fi deschise etapizat, în funcţie de cantităţile de vaccin alocate municipiului Bucureşti şi de cererile de vaccinare înregistrate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *