Marcel Pavel se simte excelent, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum se recuperează artistul: ”Sunt imun deja”

Marcel Pavel a fost diagnosticat în urmă cu câteva săptămâni cu noul coronavirus. Acum artistul se simte excelent, după ce s-a vindecat și ne mărturisește cum se recuperează, după ce mai grea încercare a vieții sale.

Marcel Pavel a suferit o dublă pneumonie, fiind diagnosticat cu noul coronavirus și trecând prin cea mai neagră perioadă a vieții sale.

Artistul a ajuns pe patul de spital de unde s-a luptat cu virusul ucigaș din China, ieșind învingător. Acum, vindecat fiind, Marcel ne vorbeste despre perioada de recuperare, de după externarea din spital.

”Am avut un fragment extrem de agresiv. 14 zile am stat cu masca de oxigen, mă dădeam jos doar când mâncam și beam apă. Am stat 20 de ore cu masca pe față, până m-am internat în spital. Cu saturația de oxigen din sânge foarte mică. Dar acum sunt din ce în ce mai bine. Am avut 6 zile de recuperare la munte, 6 la mare. Sunt imun deja. N-am nicio treabă. Nu fac baie, trebuie să am grijă. Fac aerosoli între șapte dimineață și șapte seara. Încerc să mă recuperez firesc. Mai am de făcut șapte injecții. Trebuie să fiu atent, să nu răcesc, acum eu trebuie să mă feresc”, a mărturisit Marcel Pavel, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Marcel Pavel se simte excelent, după ce s-a vindecat de COVID-19
Ulterior, după ce ne-a asigurat că acum este cât se poate de bine, vedeta a vorbit și despre starea de sănătate a familiei lui.

”Toți s-au autoizolat 14 zile. Sunt toți negativ, nu au nicio problemă. Aici este vorba de imunitatea fiecăruia”, a mai declarat artistul.

De ce nu s-au marit alocatiile –> Vezi explicatia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *