Noi cercetări în cazul medicului și asistentei care ar fi făcut amor în secția ATI

Se fac noi cercetări în cazul cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, acuzate că ar fi întreținut relații sexuale chiar în secția ATI, unde sunt tratați pacienții cu forme grave de COVID-19. Comisia de disciplină nu i-a sancționat în niciun fel, dar acest lucru nu înseamnă că au scăpat basma curată. Comsia de Etică urmează, acum, să ia o decizie.

Medicul și asistenta care ar fi avut o partidă de amor scandaloasă, chiar în secția ATI COVID-19 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, nu au scăpat basma curată

Dacă săptămâna trecută cei doi au putut răsufla ușurați, în urma deciziei Comisiei de disciplină, se pare că urmează noi cercetări în cazul lor. Comisia de Etică va reanaliza situația și se va pronunța în zilele ce urmează.

Medicul și asistenta care ar fi făcut amor în secția ATI, cercetați din nou

După cum știm, răspunsul Comisiei disciplinare, făcut public în decursul săptămânii trecute, a fost că acuzațiile sunt nefondate. La vremea respectivă cadrele medicale s-au prezentat în faţa Comisiei, împreună cu avocații. Au refuzat să dea orice fel de explicații în acest sens, în timp ce apărătorii ambelor părți au argumentat că sesizarea este una anonimă, fără nicio dovadă.

Mai mult decât atât, asistenta a venit cu dovada că s-ar fi aflat în concediu medical, în ziua menționată, fiind chiar ea depistată pozitiv cu coronavirus.

Iată care a fost concluzia Comisiei de disciplină:

„În perioada 19.10.2020-26.10.2020 a efectuat gărzi astfel: în data de 19.10.2020 şi în data de 25.10.2020, aşa cum rezultă din foile colective de prezenţă din luna octombrie 2020 de la Secţia ATI 1 şi ATI Covid, astfel că şi afirmaţiile făcute în sesizare cu privire la faptul că domnul dr. N. a fost pontat începând cu data de 19.10.2020 deşi nu era prezent la serviciu, sunt nereale. Referitor la faptul că, în perioada 19.10. – 26.10.2020, domnul dr. N. P. şi doamna asistent P. R. I. ar fi avut legături de natură amoroasă în cadrul unităţii spitaliceşti, deşi aceasta a fost depistată pozitiv la testul rapid cu COVID-19 şi testul PCR în data de 19.10.2020 precizăm următoarele: Potrivit Foii colective de prezenţă şi pontajul aferent lunii octombrie 2020, rezultă că asistentul medical P. R. I., începând cu data de 19.10.2020 s-a aflat în concediu de odihnă până în data de 23.10.2020. Începând cu data de 26.10.2020, sus-numita a intrat în concediu medical, astfel că nu s-a aflat în incinta spitalului“.

Situația va fi acum reanalizată de Comisia Etică a unităţii medicale. Membrii acesteia urmează să se pronunțe cu privire la aceleași acuzații, formulate prin sesizarea anonimă.

Asistenta, în schimb, ar mai putea avea și alte probleme. O postare a sa pe Facebook a produs mare indignare în mediul online.

„O să ajungă ei pe mâna noastră“, a scris ea, pe pagina personală.

Mesajul, care sună a pură amenințare, a fost scris în contextul controlului făcut la secţia unde sunt internaţi bolnavii de COVID-19. Atunci s-a constatat că trei doctoriţe internate cu COVID-19 părăsiseră salonul şi plecaseră acasă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *