O polițistă căsătorită, implicată în multiple acte amoroase cu 6 ofițeri de la secție

O mică secție de poliție din statul american Tennessee a fost zguduită de acuzații grave de abatere sexuală, după ce o femeie ofițer căsătorită s-ar fi „destrăbălat” cu șase ofițeri bărbați, inclusiv în timpul orelor de serviciu, potrivit NY Post.

Polițista Maegan Hall și colegii ei din secția La Vergne, statul Tennessee, au intrat în colimatorul anchetatorilor americani după ce s-ar fi implicat într-o „aventură sexuală sălbatică” la locul de muncă.

Potrivit NY Post, activitățile ilicite includeau trimiterea de poze murdare, petreceri în cada cu hidromasaj „Girls Gone Wild” și relații sexuale cu colegii din secția de poliție.

Mesajele compromițătoare de pe rețelele sociale au dus la suspendarea lui Maegan Hall, dar și la concedierea sergentului Lewis Powell, ofițerului Juan Lugo, sergentului Ty McGowan și detectivului Seneca Shields, conform unei investigații interne din decembrie.

Alți doi ofițeri care ar fi participat la petrecerile neortodoxe cu Hall- Patrick Magliocco și Larry Holladay- și-au păstrat locurile de muncă, dar au fost suspendați, potrivit rapoartelor citate de presa americană.

Dezmăț la secția de poliție din La Vergne

Întâlnirile dintre colegii de serviciu au avut loc la hoteluri și la petreceri în casele altor ofițeri sau pe o barcă cu motor.

Procurorii o acuză pe Maegan Hall că ar fi participat la acte sexuale și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Oficialii au început să analizeze viețile personale ale ofițerilor de poliție când primarul din La Vergne, Jason Cole, a primit un pont că Hall se culca cu mai mulți colegi de poliție și a avut parte de sex în trei cu Magliocco și soția acestuia.

Când a fost întrebat despre pont, Magliocco a recunoscut că a întreținut sex cu Hall în „numeroase ocazii”, se spune în raport.

Magliocco a mai spus că i-a văzut pe Hall și ofițerul Holladay sărutându-se în timp ce se uitau la un meci de fotbal la o petrecere și a spus că Hall a avut o relație și cu propria lui soție, Amy.

Suspendări și concedieri pe bandă rulantă
Când a fost interogat, ofițerul Powell a negat că a avut o întâlnire amoroasă cu Hall, dar a spus că „toată lumea știe că ea are mai mulți parteneri”.

După ce a fost prins mințind, cu imaginile compromițătoare deținute de Hall, Powell a recunoscut întâlnirile extraconjugale cu colega de poliție.

Powell a fost implicat ulterior într-un scandal cu soția sa, care le-a spus anchetatorilor că „și-a bătut joc de ea”, adăugând că „cel mai probabil își va pierde copiii” după ce soția polițistului a aflat de aventură.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *