O profesoară căsătorită, mamă a doi copii, a recunoscut că a făcut amor cu mai mulți elevi de-ai săi.

Sentință rușinoasă pentru o profesoară care a făcut amor cu doi elevi de-ai săi. Femeia, căsătorită și mamă a doi copii, trimitea zeci de fotografii indecente minorului și profita de fiecare moment în care erau singuri pentru a-și satisface fanteziile ilegale.

O profesoară din Texas, SUA, a recunoscut în fața instanței că a întreținut relații sexuale cu doi dintre elevii săi, minori. Lynn Burge, 33 de ani, preda la Liceul Muenster, din districtul Cooke.

Povestea de dragoste interzisă și ilegală a ieșit la lumină după ce i-a trimis mai multe fotografii provocatoare unui elev, în vârstă de 16 ani, pe Snapchat.

Potrivit News 12, cei doi au plecat împreună într-o excursie, apoi s-au întors acasă la profesoară, într-o zi în care soțul și cei doi copii ai acesteia erau plecați la bunici. Elevul ar fi povestit că atunci au întreținut pentru prima oară relații sexuale, în patul conjugal al cuplului. Surse din interiorul anchetei au declarat că înainte de a face amor, profesoara i-a oferit minorului alcool.

În fața instanței, profesoara a recunoscut că a întreținut relaxii sexuale cu doi dintre elevii ei. A acceptat să semneze un acord de vinovăție, ce o va scăpa de închisoare. Lynn Burge a fost condamnată la câte cinci ani de detenție pentru fiecare „relație nepotrivită” și o amendă de 5.000 de dolari. Aceeași instanță a hotărât revocarea permanentă a dreptului ei de a preda, dar numele ei apărea în Registrul Prădătorilor Sexuali.

Burge a pledat vinovat în două cazuri de „relații nepotrivite între un profesor și elev, potrivit News 12.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *