O româncă câștigă 9.000 € pe lună doar din Instagram

O româncă de 23 de ani stabilită în Elveția câștigă în jur de 9.000 de euro pe lună doar din postările pe care le face pe Instagram. Bruneta își dorește foarte tare să ajungă în Playboy, dar și să devină învățătoare.

Suzan Lazăr s-a orientat spre fitness și postări legate de nutriție, iar asta i-a adus aproximativ 311.000 de fani pe Instagram. Românca se întreține doar din „job-ul” de influencer, dar are planuri mari de viitor. Bruneta a declarat într-un interviu faptul că în lunile proaste câștigă în jur de 2.000 de euro, însă în majoritatea perioadelor ia 9.000 de euro, potrivit observator.tv

Suzan visează să fie contactată de revista Playboy, dar își dorește și un job stabil

„Job-ul meu de învățătoare e de o mie de ori mai strict. (…) Femeile nu sunt făcute doar pentru a avea copii. Ar trebui să ducă o viață independentă. Niciodată nu ar trebui să devii dependentă de un bărbat”, a declarat ea pentru 20minuten.ro

Bomba sexy a recunoscut că a vizitat cabinetele medicilor esteticieni. Ea a început să își aducă „îmbunătățiri”, încă de la 16 ani. Suzan Lazăr și-a făcut rinoplastie, și-a pus silicoane și și-a mărit buzele.

„Buzele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă. Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge cu astfel de intervenții. Toți influencerii ajung să arate la fel”, a mărturisit Suzan Lazăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *