Roxana a murit într-un teribil accident. Va fi înmormântată în rochie de mireasă, avea nuntă în weekend

Roxana a murit într-un teribil accident. Va fi înmormântată în rochie de mireasă, avea nuntă în weekend

Tragedia a avut loc pe drumul dintre localitățile Voroneț și Pârtia Șoimului, din Gura Humorului. Un șofer teribilist i-a curmat viața! 

Roxana Pihotovschi, o tânătă de doar 22 de ani, din comuna Frasin, județul Suceava, a murit într-un cumplit accident rutier.

Drama este cu atât mai mare cu cât Roxana urma să se căsătorească peste câteva zile.

Un accident rutier care ascunde o dramă cumplită şi care a nenorocit mai multe familii s-a petrecut acum o lună de zile la Gura Humorului.

Drama a trecut neobservată la vremea respectivă în mass-media, asta în primul rând pentru că nu s-au cunoscut de la început dimensiunile tragediei. O tânără în vârstă de 22 de ani, din Frasin, a murit după mai multe zile de comă în urma acelui accident de o violenţă extremă.

Tânăra care a murit tocmai trecuse printr-un moment foarte fericit al vieţii, fiind cerută în căsătorie de iubit, şi se pregătea alături de familie de nuntă.

Roxana lucra la o pensiune din apropierea Pârtiei Șoimului și, alături de patru colege, se întorcea acasă.

În jurul orei 22, mașina lor a fost spulberată de un Volkswagen, condus de un tânăr de 19 ani. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, chiar într-o curbă. 

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că Andrei Cosmin Boghiu, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, conducea un VW Passat, pe strada Pinului, adică drumul de acces dinspre Voroneţ spre pârtie.

Şoferul de 19 ani avea direcţia de deplasare dinspre Voroneţ spre pârtie, iar într-o curbă la dreapta maşina a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune frontală şi extrem de violentă cu Mercedesul Benz în care erau cele cinci femei. sursa:romaniatv

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *