STS anunţă rezultatul anchetei îprivind apelurile Alexandrei la 112: ”Au fost respectate toate prevederile”

Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță rezultatele anchetei interne privind cazul Alexandrei Măceșanu, care a sunat la 112 cerând ajutor din casa criminalului de la Caracal. ”Au fost respectate toate prevederile”, anunță STS.

Conform STS, ancheta internă a fost derulată joi și vineri.

Vă prezentăm integral comunicatul privind concluziile anchetei STS:

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a realizat, în cursul zilei de ieri, pe durata nopţii şi în cursul zilei de astăzi, o investigaţie internă privind respectarea atribuţiilor operatorilor 112 ai STS, îndeplinirii prevederilor din manualul de operare și a funcționalităţii Serviciului 112.

În urma verificărilor interne, dorim să vă reconfirmăm că au fost respectate prevederile privind operarea și că nu au fost inadvertențe, sincope sau defecțiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor lor în ceea ce priveşte modul de tratare a apelurilor 112.

Ne cerem, totodată, scuze pentru întârzierea comunicării publice ce a generat nemulțumiri, intenția noastră fiind de a documenta şi a prezenta cu acuratețe adevărul referitor la apelurile efectuate la 112 pentru cazul în discuție.

Vă asigurăm că vom pune la dispoziția organelor de anchetă toate informaţiile, documentele şi înregistrările necesare cunoașterii adevărului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *