KLAUS IOHANNIS SE „ANTRENEAZĂ” UNDERCOVER PENTRU RAPEL, ÎNSOȚIT DE SPP-IȘTI. SINGURELE IMAGINI CU PREȘEDINTELE „ÎN ACȚIUNE”, PE PÂRTIE, LA PĂLTINIȘ

După ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a impresionat tot internetul cu mușchii săi, șeful statului s-a refugiat la munte. A mers „undercover” pe pârtia de schi, unde s-a „antrenat” pentru rapel, la schi.

Klaus Iohannis este vestit pentru afinitatea pe care o are pentru sporturile de iarnă. Nu de puține ori, în plin sezon, atunci când timpul i-a permis, șeful statului a ales să se relaxeze pe pârtie.

Așa a procedat și zilele trecute. Cu toate că este un ”client”

fidel al stațiunii Șureanu, de data aceasta, președintele a ales să mergă mai aproape de casă, în Păltiniș.

După cum se poate observa în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, Klaus Iohannis și-a făcut apariția „undercover” la schi. Supravegheat îndeaproape de SPP, șeful statului, care etala o formă de zile mari, s-a bucurat din plin de zăpadă.

Timp de câteva ceasuri, președintele s-a relaxat pe pârtie. Cum este un schior extrem de priceput, Klaus Iohannis a ”bifat” mai multe coborâri.

De remarcat că unul dintre SPP-iștii însărcinați cu protecția șefului statului părea un novice în acest sport și s-a cam chinuit să țină pasul, pe pârtie, cu Klaus Iohannis. 

Ajutat și de echipamentul de schi, un camuflaj perfect putem spune, Klaus Iohannis a trecut aproape neobservat pe pârtie și în felul acesta a reușit să scape de ”tradiționalele” băi de mulțime.

S-a vaccinat public

În urmă cu câteva zile, Klaus Iohannis, președintele României, s-a vaccinat împotriva noului timp de coronavirus. Klaus Iohannis și-a suflecat singur mâneca stângă, pentru a i se face vaccinul. I se explicase, în prealabil, că este indicat ca vaccinul să fie făcut în brațul mai slab

Fără pic de emoție, Iohannis a privit cum serul este extras din doza care a fost agitată de zece ori, potrivit indicațiilor vaccinului. Apoi, nu a privit medicul în ochi, în timp ce i s-a făcut vaccinul. Șeful statului s-a vaccinat public, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Astfel a marcat startul etapei a doua a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a spus Klaus Iohannis după ce s-a imunizat împotriva COVID. „Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a adăugat șeful statului.

Forma fizică a președintelui a generat numeroase reacții admirative, iar imaginile cu Klaus Iohannis la vaccin au devenit virale pe rețelele de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *