Dana Budeanu ar putea deveni parlamentar PSD. Firea o vrea pe liste

Gabriela Firea, liderul organizaţiei PSD Bucureşti, ar vrea să-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamnă, susţin surse din conducerea PSD pentru Adevărul. Dana Budeanu, unul dintre cei mai cunoscuţi agenţi electorali ai primarului Capitalei, a făcut campanie pentru ”sora” Gabriela Firea inclusiv marţi-seara la Antena 3. Interviul a fost pe timpul electoral al PSD, iar Antena 3 e abonată la reclame plătite de Primăria Capitalei din bani publici.

Decizia finală în legătură cu candidatura Danei Budeanu va fi luată în funcţie de rezultatul alegerilor locale. În cazul în care Gabriela Firea va câştiga un nou mandat de primar general, va avea libertate totală pentru alcătuirea listelor PSD Bucureşti la alegerile parlamentare, susţine jurnalistul Sebastian Zachmann, autorul articolului publicat de Adevărul.

Anul trecut, Gabriela Firea a insistat că PSD să-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil la alegerile europarlamentare, însă Liviu Dragnea s-a opus. Era perioada în care Gabriela Firea intrase în dizgraţia liderului PSD, aflat atunci în stare de libertate. ”Firea o vedea pe Dana Budeanu ca o contrapondere la Rareş Bogdan, care deschidea lista PNL”, susţin sursele citate. Dana Budeanu îl ironizează constant pe Rareş Bogdan numindu-l ”ruj roz”.

Marţi-seară, pe 1 septembrie, Dana Budeanu a fost invitată de Mihai Gâdea la Antena 3. Subiectul principal: Gabriela Firea. La jumătatea emisiunii, după ce Dana Budeanu a început să o laude intens pe Firea, Mihai Gâdea a cerut în regie ca interviul să fie marcat ca „dezbatere electorală”.

Unul dintre vicepreşedinţii PSD a declarat pentru Adevărul că Dana Budeanu ar fi fost la Antena 3 pe timpul electoral al PSD pentru alegerile locale şi cu toate că ar fi trebuit să vorbească Firea sau restul candidaţilor PSD, edilul Capitalei a trimis-o pe Dana Budeanu în numele partidului.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult.

Eu dacă mă apuc acum să enumăr câte a făcut Gabi… Pe bune, acum! Căutaţi singuri câte a făcut Gabi Firea în Bucureşti. Eu nu pot să ţin minte.

Cică contracandidaţii sunt bărbaţi. Nu candidează niciun bărbat la Primăria Capitalei şi nu săriţi cu Traian Băsescu…. Bărbaţi reali? Traian Băsescu e, dar restul? Nicuşor e bărbat? Adică pe Nicuşor îl votează bărbaţii?”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3, potrivit ziarului Libertatea.

Comments (0)
Add Comment