Are 81 de ani, dar munceste in plus pentru un ban! Afla povestea lui Nea Ilie, pensionarul care fae cosulete pe strada

Internetul a viralizat povestea unui batranel care incearca sa isi castige existenta prin confectionarea si vanzarea de cosulete pe care le putem folosi cu totii.

Ilie.Nu fura, nu cerseste ba mai mult produce cosulete ‘hand made’ decorative. Numele complet Ilie Mihai, varsta 81. Am avut placerea sa-l intalnesc in timp ce ma ducem spre doctorul de familie.

Cu mainile jupuite de la atata migaleala Nea Ilie mi-a povestit cum in tinerete a fost un mare mester care construia case.Acum locuieste la o prietena in Bucuresti iar ceea ce face, face din pura pasiune si din dorinta de a mai pune un ban deoparte.Cand l-am intrebat daca vrea sa-l promovez, cu zambetul pe buze mi-a raspuns: ‘ma tu vrei sa ma dai la televizor?’

Reuseste sa produca doua pana la trei cosuete pe zi. Pretul unui cosulet este 10 lei varianta mica, 12 lei cea mare.A invatat acest mestesug de la parintii lui din vremea copilariei. Pentru realizarea cosuletelor foloseste plop,salcie,sticle de plastic,capacele cutiilor de lavabila etc. Eu am cumparat un cosulet si l-am energizat pe Nea Ilie cu un fresh de portocale. Acum e randul vostru!

Il puteti gasi pe Nea Ilie intre intersectia DIHAM si SOCULUI in dreptul unui magazin alimentar. Toti ne-am saturat de hoti, cocalari, badarani etc. Hai sa incurajam si oamenii adevarati! SA-L FACEM VIRAL PE NEA ILIE!”, scrie Eugen G. pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *