Bomba sexy s-a luptat în fundul gol cu hoțul înarmat care i-a spart casa!

Fotomodelul Danii Banks, în vârstă de 29 de ani, a trecut prin clipe de coșmar în noaptea de 5 decembrie când s-a trezit în casă cu un hoț înarmat.

Bomba sexy dormea în pielea goală când a auzit zgomote ciudate în holul casei ei din Chamblee, Georgia, SUA.

Tânăra dormea singură și l-a înfruntat în pielea goală pe hoțul înarmat care intenționa să o jefuiască. Ce a urmat este demn de ”Cascadorii râsului”…

Bomba sexy Danii Banks, în vârstă de 29 de ani, l-a înfruntat în pielea goală pe tâlharul care îi jefuia casa în miez de noapte.

Scena jafului a fost filmată pe camerele de supraveghere

Danii Banks, 29 de ani, dormea goală când s-a trezit cu hoțul înarmat peste ea, în casă
foto: Profimedia

În imaginile prezentate se vede cum Danii îl înfruntă pe hoț întrebându-l: ”Ce faci aici?”.

Bărbatul care ține în mână o armă albă îi ordonă sec: ”Trântește-te la pământ. Unde sunt banii? Unde ai ascuns banii ăia nenorociți?”.

Danii repetă întrebarea și brusc înregistrarea se întrerupe. După ce sosește poliția, bomba sexy, care se îmbrăcase între timp povestește că l-a condus pe hoț la seif, l-a deschis și când acesta a văzut că era gol a înjurat strașnic și apoi s-a făcut nevăzut.

Polițiștii din cadrul Departamentului Chamblee au confirmat că hoțul a fost șocat la rândul lui de formele bombei sexy și că a căutat să scape cât mai repede din situația neplăcută în care fusese pus, pentru că scena părea desprinsă dintr-un film porno…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *