Bunicul de 80 de ani la telefon :– Bună ziua !

Bunicul de 80 de ani la tv!

Bunicul de 80 de ani la telefon :– Bună ziua ! Doresc să particip la jocul telefonic anunţat.– Foarte bine! Am trei întrebări. V-aţi pregătit?– Da.– Deci: are două roţi, un ghidon şi se poate folosi pentru deplasare ?– Bicicletă.– Nu-i rău, dar noi în mod concret ne-am gândit la Mountain-bike.– A doua întrebare: are patru roţi, un volan şi se poate folosi pentru deplasare ?– Maşină.– Nu-i rău, dar noi în mod concret ne-am gândit la Volvo.–

Urmează ultima, cea de a treia întrebare. Pentru a câştiga trebuie să daţi răspunsul corect ! V-aţi pregătit ?– Da.– Deci: are aripi, este condus de un pilot şi se poate folosi pentru deplasare ?– Avion.– Nu e rău! Dar, ne pare rău, în lipsa răspunsului corect aţi pierdut!

Noi în mod concret ne-am gândit la Boeing. Vă mulţumim pentru joc, vă aşteptăm şi în viitor. La revedere!La care bătrânul: Îmi cer scuze, dar vă rog permiteţi-mi să pun şi eu o întrebare.– Poftiţi.– Stă pe trotuar şi-şi vinde corpul pentru plăceri sexuale?– Curvă.– Nu-i rău, dar eu în mod concret m-am gândit la mă-ta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *