Ce făcea Elena Ceaușescu în baie când n-o vedea nimeni! Legende din viaţa dictatorilor


Multe povești s-au spus și s-au scris despre cuplul Elena – Nicolae Ceaușescu, multe adevărate, altele…mai puțin. Soția fostului dictator communist ar fi fost, așa reiese din mai toate istorisirile, adevărata ”criminal”, să-i spunem așa. Cu el cică te mai înțelegeai, în schimb cu prima doamnă era de jale.

Dumitru Burlan, fost ofițer de Securitate și sosie a lui Nicolae Ceaușescu, a făcut câteva dezvăluiri, la Sinteza Zilei, despre Elena Ceaușescu. Acesta a spus vă era un monstru printre angajați.

Elena Ceaușescu mătura cu subordonații, spune Burlan, fosta sosie a lui Nicolae Ceaușescu. Tot el a mai povestit cum se comportau cei doi în intimidate, unde tot ea era deținea controlul. În absolut orice. „Femeile de serviciu erau, pur și simplu, terorizate de Elena Ceaușescu, aceasta făcând tot posibilul pentru a se asigura că munca este dusă la îndeplinire în cele mai bune condiții și… fără scăpări. De exemplu, băga frunze sub covor să vadă dacă face curat”, a dezvăluit fostul ofițer de Securitate.

Dumitru Burlan a mai povestit un episod uluitor, în rol principal fiind tot femeia despre care spune că era o ”afurisită”. „Eu răspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch. Ea lipea acel scotch să vadă dacă femeia de serviciu spală cadă peste tot”, a povestit Dumitru Burlan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *