Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Primele imagini cu agresorul

Consilierul vicepremierului Kelemen Hunor a reacționat în urma incidentului de la Hunedoara, unde un bărbat a trântit un copil pe jos, lăsându-l inconștient. Sebastian Bodu a făcut publică poza profilului de Facebook al agresorului, dar și numele acestuia.

Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Fost șef ANAF, dar și fost consilier al premierului Ludovic Orban, Sebastian Bodu, a făcut publică poza de profil a bărbatului care a trântit pe jos un copil de 13 ani, lăsându-l inconștient. Sebastian Bodu susține că acesta ar putea scăpa cu trei ani de închisoare cu suspendare.

„Acesta este animalul…scuze animalelor, că nici ele nu se comportă așa…care a aruncat un copil ca pe un buștean. De i-a crăpat capul și l-a lăsat inert pe jos. Parcă văd că, nefiind acuzat de vreo faptă de corupție, ia doar 3 ani cu suspendare. L.E. Copilul a fost transportat de la Deva la Timisoara, pentru investigații”, scrie Sebastian Bodu pe Facebook.

În mediul online a apărut şi o petiţie, semnată deja de sute de persoane, prin care se cere închisoare pe viaţă pentru agresor. Faptele de care acesta este acuzat ar putea duce însă la cel mult trei ani de închisoare.

”Bestia din Hunedoara ar trebui trimisă in judecată pentru tentativă de omor, nu pentru loviri. Oricum, o să-și dorească moartea acolo, că mulți dintre condamnați au copii (tagma care face legea e dea a hoților)” , a postat acesta ulterior.

Copilul de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost agresat de bărbatul în vârstă de 29 de ani, într-un parc din Hunedoara. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au precizat că băiatul de 13 ani s-a ales cu o fractură craniană, în zona occipitală.

Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara.  Ce pedeapsă ar putea primi individul

Alexandru Cobzaru care a trântit un copil într-un parc din Hunedoara a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, este cercetat penal de procurorii de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Tânărul urmează să fie prezentat luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, scrie Ziarul de Hunedoara. Între timp, copilul pe care l-a trântit la pământ a fost internat în spital şi se află în spital sub supraveghere medicală.

Individul din Hunedoara va fi cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie.  Dacă medicii legişti vor stabili că viaţa copilului a fost pusă în pericol în urma agresiunii, bărbatul ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *