Cum a reacționat Radu Vâlcan când Adela Popescu i-a spus sexul copilului: „O să fie patru”

Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă, iar reacția soțului ei a fost una incredibilă. Radu Vâlcan va fi tată de băiat pentru a treia oară, dar dorința lui este să aibă și o fată. Radu se gândește deja la al patrulea copil.

Cum a reacționat Radu Vâlcan când Adela Popescu i-a spus sexul copilului

Adela Popescu a fost prezentă în emisiunea ,,Vorbește lumea” de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit sexul bebelușului ei. Vedeta și soțul vor avea încă un băiețel. Reacția lui Radu Vâlcan a fost una incredibilă. Astfel, deoarece își dorește să fie și tată de fată, actorul este dispus să mai încerce încă o dată.

„Nu pot să cred. O să avem 4 copii”, i-a spus Radu Vâlcan soției lui, potrivit spuselor ei.

Adela Popescu a ținut să clarifice în cadrul emisiunii că soțul său deja plănuiește cea de-a patra sarcină, în speranța că va fi fată.

„Deci, pentru că și acesta este tot băiat, o să mai facem unu până iese fetiță”, a explicat Adela Popescu, cu privire la reacția soțului.

La începutul anului, artista a anunțat că este însărcinată, iar Radu a vorbit despre posibilitatea de a avea o fetiță, dar a menționat că cel mai important este să fie un copil sănătos. Însă, Adela Popescu a fost extrem de fericită la aflarea veștii că urmează să dea naștere celui de-al treilea băiat și a precizat că simțea că o să fie mama a trei băieți.

Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”, a spus Adela Popescu.

dela Popescu a mărturisit că mai are 17 săptămâni de sarcină, iar medicii au asigurat-o că totul merge perfect. Adela va fi, din vară, mama a trei băieți și, dacă va fi așa cum zice Radu Vâlcan, nu va trece mult până la a patra sarcină.

Adela Popescu, noi poze cu burtica de gravidă

Adela Popescu a anunțat la începutul acestui an că va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta și-a sarcina în repetate rânduri pe rețelele de socializare, spre bcuuria fanilor. Recent, vedeta a postat o nouă fotografie cu burtica de graviduță, în dreptul căreia a scris și un mesaj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *