Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea.

Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia îi spune suparata ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intilnit. Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa.Ajunsi acasa ea il intreaba pe betiv:– Ce ai vrea sa faci?– Sa beau!– Du-te la frigider!Cind se intoarce de la frigider ea in capot il intreaba:– Ce ai vrea sa faci?– Sa beau!– Du-te la frigider!


La intoarcere ea e in bikini si il intreba:– Ce ai vrea sa faci??– Sa beau!Ea (enervata):– Du-te la frigider!El, la intoarcere o gaseste goala.– Ce ai vrea sa faci dragul meu?– Treci… capra!Ea, fericita ca in sfirsit isi va insela sotul, se aseaza capra.El, urcindu-se cu greu pe ea, ii spune:– Du-ma la frigider!😅😇😆Este un banc tratati-l ca atare!


Bonus
O pereche de îndrăgostiți, seara, în mașină, savurează priveliştea la marginea orașului. Se giugiulesc o vreme, după care el:– Iubito,ce zici… pe bancheta din spate?– Nu.– „N-o fi pregătită…” gândi el.După altă repriză de giugiuleli:– Hei, te-ai mai gândit cu bancheta din spate…– NU!– Bine,… dar poți să-mi spui de ce nu?– Pentru că vreau să stau și eu aici în față, cu tine.😇

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *