FATĂ DE 12 ANI DISPĂRUTĂ ÎN GORJ, GĂSITĂ LA IUBITUL DE 24 DE ANI

O fată de 12 ani care a fost dată dispărută în Gorj a fost găsită la iubitul de 24 de ani.

O fetiță de 12 ani căutată de azi-noapte de polițiști, după ce a fost dată dispărută de părinții ei, în Gorj, a fost găsită azi-dimineață, la iubitul ei.

Nicoleta Valentina Vilău-Hăinaru a plecat de acasă, din comuna Stejari, și nu s-a mai întors, așa că părinții au alertat poliția.

Fata a fost găsită dimineață

Imediat, autoritățile au demarat acțiuni de căutare și au cerut ajutorul populației pentru a o identifica pe fată. 

În această dimineață, copila a fost găsită acasă la prietenul ei, un tânăr de 24 de ani, scrie Observator.

„Minora a fost identificată de polițiști la domiciliul unui tânăr de 24 de ani, din comuna Dănciulești”, a transmis IPJ Gorj. Poliția continuă cercetările în caz.

O minoră de 16 ani a dispărut la Caracal

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Caracal și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *