Fetele dispărute din Caracal: Filmul HORROR al odioaselor crime. Principalul suspect, dus în arest

Fetele dispărute din Caracal. Informatii socante legate de cazul fetelor disparute la Caracal! Ies la iveală detalii revoltatoare cu privire la interventia autoritatilor. Una dintre fete a reușit să sune la 112 în timp ce era in casa criminalului, ieri dimineață, la 11! Polițiștii au intervenit abia azi-dimineața la ora 6, adică după 19 ore! La fel ca in cazul avionului prabusit in Apuseni, STS nu a putut localiza apelul! Polițiștii acuză că au primit o rază mult prea mare de localizare și trei adrese greșite. În cele din urmă, anchetatorii au ajuns la casa suspectului pentru ca fata avea un telefon performant, pe care era activata localizarea prin GPS. N-au mai găsit-o însă în viață!

14 aprilie. Atunci a dipărut fără urmă Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie. Fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Trei luni mai târziu, scenariul s-a repetat. Pe 24 iulie doi părinți îngrijorați anunțau autoritățile că le-a dispărut copilul. De data aceasta, o fată de 15 ani. Alexandra Măceşanu, la întoarcerea de la școală, s-a urcat într-o maşină la ocazie, iar atunci a fost ultima dată când a fost văzută. la o zi de la dispariție. Miercuri la ora 11 dimineața fata a reușit să sune la 112. STS susține că au existat 3 apeluri. Cu un simplu calcul matematic, operatorilor STS le-a luat cel puțin un minut să facă legătura cu poliția. Asta într-o situație în care orice secundă îi putea salva viața fetei.

Fetele dispărute din Caracal. Primul apel:

11:05:41: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției 
11:05.52: apelanta a deconectat apelul 
11:06:55: dispecerul Poliției a preluat cazul de la operatorul 112, apelanta nemaifiind în convorbire;

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *