Gigi Becali, poziţie radicală: Mai bine mor decât să mă vaccinez. COVID e un fleac, o răceală

Gigi Becali susţine ferm că nici nu vrea să audă de vaccinul antiCOVID. Latifundiarul a declarat că mai bine moare decât să se vaccineze.

Gigi Becali, poziţie radicală. Acesta a subliniat faptul că nu are niciun cunoscut care a murit din cauza acestui virus, iar covidul este doar „o răceală, un fleac”.

Gigi Becali, poziţie radicală. Latifundiarul nici nu vrea să audă de vaccinul antiCOVID

Becali a declarat că și-a tratat întreaga familie de COVID și toți cunoscuții. Am fi putut scăpa de coronavirus în 3-4 luni, dacă autoritățile ar fi avut bărbăția să ia deciziile corecte, a spus Becali. Acesta a făcut şi un apel la Guvern să dea o ordonanță și să oblige farmaciile să vândă tratament pentru COVID la prețuri de cost.

”Pentru ce să mă vaccinez? Mai bine mor decât să mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez. Încercam să convingem Ministerul Sănătății să bage Ivermectina ca tratament pentru că francezii și nemții l-au aprobat. Cu Ivermectina te vindeci cu 5 euro și e și de 10 ori mai bună. Nu o am în clinică, o dau doar prietenilor, nu se poate vinde oficial. La Arbidol nu e problerma, dar Ivermectina o cumpăr eu din Ucraina, costă 5 dolari.

Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el. Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro.

Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el” a spus Gigi Becali, în exclusivitate la Antena 3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *