Lidia Buble, în lacrimi de fericire pe Instagram: „E pentru prima dată! N-am cuvinte!” Citeşte întreaga ştire: Lidia Buble, în lacrimi de fericire pe Instagram: „E pentru prima dată! N-am cuvinte!”

Lidia Buble a lansat de curând o noua piesă împreună cu trupa Vunk, intitulată „Vino, du-te”. Artista și-a anunțat fanii de câteva zile că are o nouă surpriză muzicală, iar astăzi, vineri, 25 septembrie, piesa a putut fi auzită pentru prima oară pe posturile de radio.

Interesant despre această nouă melodie a Lidiei este faptul că a intrat direct pe posturile de radio chiar în ziua lansării oficiale, iar acest lucru este o premieră până și pentru artistă.

Piesa este una romantică, în care se vorbește despre poveștile de dragoste care apun.

Această compoziție muzicală a luat naștere în perioada stării de urgență, cântecul fiind compus de solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. „Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă.

Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină.

Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie, potrivit infomusic.ro.

La o primă audiție a piesei la radio, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi de emoție și de fericire.

E pentru prima dată când îmi aud piesa la radio și mi se pare… deci n-am cuvinte”, a spus Lidia Buble într-o postare pe Instagram, în timp ce lăcrima.

Artista își dorea de mult să colaboreze cu Vunk, iar această piesă li se potrivește de minune ei și lui Cornel Ilie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *