Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”

Mădălin Ionescu a oferit un interviu exclusiv pentru România TV, unde a vorbit despre gestionarea pandemiei de coronavirus. Jurnalistul este de părere că “suntem în plin război”, iar OMS a profitat de pe urma lui.

Mădălin Ionescu este unul dintre jurnaliştii care a vorbit deschis despre virusul care a blocat întreg globul pământesc. A dezvăluit ce a descoperit despre această pandemie de coronavirus şi cum au reuşit autorităţile să o gestioneze.

Mădălin Ionescu: „OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”

„Doar am analizat, am gândit și am obtinut o serie de perspective care din punctul meu de vedere nu contrazic cu nimic aceasta poveste a crizei medicale și variantele oficiale. Am observat că exista o linie directoare între evenimentele asemănătoare. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie. Fac afirmația fără floricică, fără să mă tem de a cădea în ridicol, e o realitate.

OMS a mai declarat o pandemie. Era gripa aviară. Se spunea că o să moară 70 de milioane de oameni. A fost o pandemie ridicolă declarată de OMS. În 2009, OMS a revenit cu mai mult aplomb. În timpul gripei porcine au fost iar estimări tragice, estimări nefaste faţă de consecinţele gripei asupra oamenilor. Gripa porcină a fost termenul generalizat de presă. Au murit 15 mii de persoane. După scandalul din 2009 – a fost scandal mare pentru că OMS a pus presiune mare pe unele guverne și vreo 20 de state membre ale OMS au cumparat milioane de doze de vaccin.

„Suntem în plin război”

De ce am avut eu poziționarea asta? La început sau din prima clipa, responsabilii OMS au impus niște protocoale omologilor lor din diverse tari, potrivit cărora persoanele care vor deceda suspectate de covid, să nu treacă prin procedura autopsiei.

Dacă vrei un tip de război care să fie foarte eficient, te apuci și faci o așa poveste. Accesezi frica umană, frica ne domina și ne controlează viața. Este singurul mod în care poți să îi convingi pe oameni să renunțe la drepturile lor de buna voie. Generezi o poveste, războiul biologic genereaza cele mai multe emoții. Dacă s-a vrut asta, s-a obținut un rezultat fabulos.

Eram sub o cupolă cu oameni foarte grei și cream scenarii pentru viitorul umanității. Suntem în plin război mondial. E un război care se poarta cu alte arme decât cele anterioare. Umanitatea nu își mai permite confruntări militare masive. Ar fi prea riscant. Dacă a fost creat în laborator acest virus, nu a fost făcut doar de către chinezi, e o cooperare internațională. Este un război ale cărui consecințe le vom vedea următorii ani. Le vom putea decela în următorii ani.„, ne-a declarat Mădălin Ionescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *