O tânără de 22 de ani a murit în timpul s3xului

O tânără de 22 de ani a murit în timpul unui act sexual cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Bărbatul a fost audiat astăzi şi a declarat instanţei de judecată că moartea tinerei a fost un accident, nu o crimă, pentru că femeia i-a cerut să o strângă de gât pentru a simţi mai multă plăcere.

Bărbatul a declarat în faţa Instanţei că este nevinovat, pentru că tânăra i-a ceurt să o strângă de gât în timpul sexului, iar moartea ei a fost un accident. După ce a încheiat partida de sex, bărbatul a lăsat trupul neînsufleţit al tinerei la el în apartament pentru a se duce la o altă întâlnire cu o fată cunoscută tot pe Tinder.

Grace Millane a fost văzută ultima oară în viaţă de cunoscuţi cu o zi înainte de aniversarea ei, în decembrie 2018, în Auckland, Noua Zeelandă.

Tânăra a fost sugrumată de partenerul sexual, până a început să-i curgă sânge pe nas.

Bărbatul de 27 de ani care a pledat în faţa Curţii Supreme nevinovat a petrecut o oră după ce a constatat decesul tinerei, căutând pe Internet care sunt cele mai bune modalităţi de ascundere a unui cadavru, apoi s-a uitat la filme porno pe telefon şi în cele din urmă a făcut poze părţilor intime ale fetei decedate. Ziua următoare bărbatul a cumpărat o valiză pentru a pune cadavrul în ea şi a o îngropa într-o pădure îndepărtată.

Apoi şi-a cumpărat un echipament de curăţare pentru a şterge urmele de sânge din apartamentul său, potrivit judecătorilor.

Avocatul bărbatului a declarat astăzi în instanţă că toutul a fost un accident, nu o crimă: „Este important de ştiut că ambii şi-au dorit intensificarea plăcerii în timpul sexului. Moartea fetei a fost un accident.

Pe de altă parte, procurorul care se ocupă de caz susţine că toate demersurile pe care bărbatul de 27 de ani le-a făcut după ce tânăra a murit, sunt indicii unei crime. Ancheta este încă în desfăşurare. Încă nu se ştie ce pedeapsă va primi bărbatul de 27 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *