Rușii anunță că războiul este inevitabil! Urmează o ”baie de sânge” în Ucraina

Presa din Rusia a pornit o propagandă în ceea ce privește situația din Ucraina. Au fost publicate imagini care arată trupe ruse care se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni. 

Rușii anunță că războiul este inevitabil

O propagandă a fost pornită de presa de stat rusă în ceea ce privește situația din Ucraina și consideră că ”o baie de sânge” este inevitabilă în această țară. Televiziunea de stat rusă a transmis noi imagini din „propaganda” imperiului media RT care par să arate trupe ruse care se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni.

Margarita Simonyan, șefa RT, a declarat că modul în care Occidentul s-a comportat în ceea ce privește sancțiunile, în frunte cu Statele Unite, arată ”ca un Moș Crăciun furibund ce a luat antidepresive sau opioide”.

Mai mult, aceasta susține că s-a acționat ca o incitare la adresa Kremlinului pentru a obține controlul deplin al Donbassului, regiune din estul Ucrainei unde se vorbește limba rusă

”Mai mult decât atât, cred că acest cadou este inevitabil. Sper din toată inima că va fi doar puțină vărsare sânge sau că va fi fără sânge ca în cazul Crimeei, dar este un fapt inevitabil”, a spus ea la Rossiya 1 Tv.

Între timp, Sunday Times a informat că navele de război britanice vor naviga spre Marea Neagră în luna mai, pe fondul tensiunilor dintre Ucraina și Rusia. Desfășurarea de trupe va arăta solidaritate între aliații NATO ai Marii Britanii și Ucraina.

Va fi o ”baie de sânge” în Ucraina

Un distrugător ”Type 45” înarmat cu rachete antiaeriene și o fregată antisubmarin ”Type 23” vor părăsi grupul de luptă al Royal Navy din Marea Mediterană și vor merge prin Bosfor în Marea Neagră, potrivit raportului. De asemenea, în raport s-a adăugat că avioanele invizibile RAF F-35B și elicopterele Merlin anti-submarin vor fi gata pe nava pavilion a grupului de luptă, transportatorul HMS Queen Elizabeth, pentru a sprijini navele de război din Marea Neagră.

”Marea Britanie și aliații noștri internaționali sunt de neclintit în sprijinul pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Și asta cât mai repede posibil, fără condiționări”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Regatul Unit.

De asemenea, într-o intervenție telefonică, bloggerul naționalist Sergey Kolyasnikov a îndemnat ca fostul stat sovietic Belarus să fie complet integrat în Rusia. Solicitarea sa a fost foarte apreciată pe social media de faimosul realizator TV Vladimir Solovyev, care l-a avut ca invitat pe Kolyasnikov. Toate acestea vin în contextul în care ambasadorul rus în Marea Britanie a avertizat că urmează o „baie de sânge” în Ucraina.

Andrey Kelin a declarat că Moscova nu are „nicio intenție” în sensul unui conflict militar la scară largă, în pofida tensiunilor progresive dintre cele două țări. Kelin a negat că Moscova ar dori o confruntare militară cu Kievul, însă a accentuat faptul că o replică este inevitabilă dacă președintele ucrainean Volodymyr Zelenskiy a trimis trupe în regiunea Donbass.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *