Susținătorii lui Piedone organizează un miting în fața Penitenciarului Rahova: “Ştim că este nevinovat şi a fost condamnat pe nedrept”

Susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, vor să protesteze duminică, 15 mai, în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde acesta își ispășește pedeapsa, pentru a-i arăta edilului că sunt alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă.

Oamenii s-au organizat pe Facebook şi fac apel la toţi cei care susţin pe Cristian Popescu Piedone să participe la miting.

Inițiatorii evenimentului le reamintesc cetățenilor din Sectorul 5 că primarul, acum aflat în Penitenciarul Rahova, s-a ocupat de comunitate şi a participat activ la numeroase proiecte utile pentru cetățeni.

“Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept!

DE CE SĂ VII ALĂTURI DE NOI?

Și tu i-ai cerut să facă un parc în care să se joace copilul tău? L-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut noi locuri de parcare și le-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut să-ți reabiliteze blocul și Piedone a ținut cont de cerința ta? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu îl apreciezi pentru dragostea și ajutorul pe care le-a oferit copiilor și bătrânilor din sector? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să îl susții pe singurul primar care a reușit să schimbe fața sectorului 5 și care era zi de zi printre oameni, pe stradă? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să fii alături de OMUL Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu consideri că a fost condamnat pe NEDREPT doar pentru că poartă numele de Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Nicolaidis are atribuţiile delegate de fostul edil pentru şase luni.

În maxim şase luni trebuie organizate alegeri pentru funcţia de primar, conform Codului administrativ.

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, în prezent edil al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu tragedia din octombrie 2015 de la clubul Colectiv, în urma căreia au decedat 64 de persoane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *