Diana Şoşoacă cheamă românii la revoltă: „Poporul român trebuie sa iasă în stradă! Trădătorii trebuie să dispară”

Avocata Diana Şoşoacă a participat duminică la proteste împotriva ministrului Sănătăţii şi a secretarului de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, şi a cerut românilor să i se alăture.

Diana Șoșoacă, senator AUR, a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV, că a venit timpul ca poporul român sa iasă în stradă pentru dreptate, după incendiul de la Matei Balș.

„Poporul român are apărătorii lui, dar trădătorii trebuie sa dispară, să fie judecați si băgați în închisorile pe care ei le-au pregătit pentru alții. Au omorât oamenii în spitale, solicit DNA-ului să se autodesființeze. Trebuie sa iasă adevărul la suprafată. Acesta este semnalul pe care vi-l dau! Poporul român trebuie sa iasă in stradă!

România este condusă de niște criminali!”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Şoşoacă nu a fost lăsată să intre în curtea Spitalului Sfântul Pantelimon

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a fost duminică şi la Spitalul Pantelimon, unde a încercat să intre şi a fost oprită de paznici pentru că nu purta mască, scrie Alephnews.

„Nu aveți voie să mă atingeți. Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României. Am voie să stau înăuntru. Unde scrie că e carantină? Nu mă interesează. Deci chiar este abuz în serviciu. Deschideți vă rog să intru acolo. Incultură crasă legislativă. Deci deschideți poarta acum. Pentru mine, nu aveți voie să mă țineți la poartă”, a spus Diana Șoșoacă la poarta spitalului.

Diana Șoșoacă: „Deci lucrează la pază, dar nu poartă ecuson. Și-a dat o identitate falsă.

Și așa e învățat să vorbească? Trebuie lumea să vadă în ce hal trăim în România și cine ne păzește și cine menține ordinea în aceste instituții publice.

V-am și arătat legitimația, nu puneți mâna pe ea că nu aveți voie. Eu m-am declinat identitatea”.

Paznic: Nu răstălmăciți cuvintele.

Diana Șoșoacă: „Am constatat o persoană care nu ar trebui să fie aici că nu e în timpul serviciului. Eu sunt exceptată, uite așa că unii sunt mai bolnavi ca alții. Nu mă numesc deputat. Deci domnul și-a dat o identitate falsă după care am aflat că îl cheamă altfel. Vreau să luați atitudine”.

Paznic: „Uitați, aici scrie clar că nu are voie să filmeze. Doamna senator nu poartă mască. De ce nu purtați mască, doamna senator?”.

Diana Șoșoacă: „Eu am acte”.

Paznic: „Ce acte aveți?”.

Diana Șoșoacă: „Cine este acest element pe care îl apărați? Vă rog să-l luați de aici. Nu are nici măcar ecuson”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *