Imagini de la cea mai exclusivistă orgie din lume

Un conac din Florida a fost transformat într-un club destinat orgiilor sexuale, la care au acces însă numai cei mai bogați și puternici oameni din lume! 

Clubul a devenit cunoscut pentru găzduirea unor orgii la care oaspeții, toți celebri sau doar foarte bogați, își pot da frâu liber tuturor dorințelor sexuale. Accesul la petreceri îi costă pe membri între 2.000 și 8.000 de dolari. Daca este pentru prima oară, participanții trebuie să treacă printr-un proces riguros de verificare în care trebuie să-și dezvăluie pe lângă nume, vârstă și ocupațuie, și fanteziile erotice! 

La final, doar cei care sunt considerați suficient de atractivi și „de elită” vor fi acceptaţi.

Fondatorul evenimentului a spus că a venit cu ideea pentru club după ce a vizionat filmul erotic din 1999, ”Eyes Wide Shut”, acum șase ani. Într-o scenă din acest film, personajul lui Tom Cruise se afla la o petrecere unde se consumă ”sex satanic”, petrecere care are loc într-un conac misterios. 

„Este ca o petrecere de cocktail”, a spus Lawner. „Apoi, după miezul nopții, o să evolueze într-o petrecere la care oamenii vor vrea să se dezbrace și să facă dragoste”.

Conform ghidurilor de etichetă ale clubului, domnii sunt obligați să poarte ”black tie” corespunzător, în timp ce doamnele trebuie să fie îmbrăcate elegant, în ținute de de seară. Măștile sunt obligatorii la intrare, dar pot fi îndepărtate pe parcursul serii. 

Una dintre regulile clubului spune faptul că cine nu participă cu o rochie corespunzătoare i se va refuza intrarea fără restituire. Fotografia nu este permisă nici în interiorul evenimentului. Clubul spune că regula sa de aur este „Întotdeauna cerem, înainte de a atinge”. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *